HTML

Fizetéstől fizetésig

Egy kétgyermekes, két devizahiteles, panelben élő család gyakorlati tanácsai arra, hogy hogyan lehet 2012-ben is kijönni a fizetésből.

Friss topikok

  • kijonni: Szeretettel várjuk a hozzászólásokat (2012.01.15. 13:02) Bemutatkozás

Címkék

Archívum

Vasárnapi ebéd-sokadikán

2012.01.16. 20:32 kijonni

Eljött a hónap közepe. Csekkek befizetve, a havi élelmiszer adag megvásárolva(erről írok majd egy külön cikket). Vegyi áruk, pelenka, lázcsillapító a gyerekeknek (az ördög nem alszik) úgyszintén. Az elenyésző maradék pénzből már csak házi tejet kell venni a gyerekeknek. Jóval olcsóbb, mint a dobozos/zacskós tej. Kiadósabb is. Valamint lehet belőle pár dolgot készíteni(később erről is írok)

A feleségem 5 főre(mi,gyerekek, nagymama) tegnap kb. 3000 Ft-ból olyan ebédet készített, hogy jutott belőle tegnap vacsorára is, de még ma délben is azt ettük. Káposztás bableves volt két nagytányérra púpozott rakott palacsintával.

A levesbe hús is jutott bőven. Füstölt bordaszél adta meg az savát, húsos karajcsont a borsát. Háztól vettük a savanyú káposztát. Békebeli íze van, nem adalékkal savanyították. Klasszikus dolgokat találtunk benne: tormát, babérlevelet, szemes borsot, csípős paprikát. A maradék a hűtőben van. Jó lesz vitaminforrásnak.

A palacsinta is jól sikerült: házi túró(száraz-félzsíros keverve), lekvár, fahéj, a Karácsonyról megmaradt darált dió. Házilag készített csokimázzal volt leöntve.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kijonni.blog.hu/api/trackback/id/tr903556486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása